Blog ByNolten
Interieur & communicatie

Leuk dat je op mijn blogpagina bent. Op deze pagina schrijf ik blogs over contentmarketing, SEO, communicatie, interieur en design. Veel leesplezier!

Wat kan ik voor je doen?

Kick off pakket

Je bent klaar om te starten met je bedrijf en druk bezig om klanten te werven. Hoe fijn zou het zijn om deze klanten ook via Google binnen te halen. Heb je nu nog niet het budget beschikbaar om alles uit handen te geven, maar wel de drive om zelf hiermee aan de slag te gaan? Dan is het kick off pakket ideaal voor jou!

Boost pakket

Het lukt je niet om jouw bedrijf beter vindbaar te krijgen in Google. Je mist ook de kennis om dit voor elkaar te krijgen. Laat mij je helpen! We zetten samen de basis neer voor een technisch sterke website. Naast een sterke website is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de sociale media. We ontwikkelen een social media strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Social media pakket

Je kunt er bijna niet meer omheen. Iedereen heeft het er over. Je moet zichtbaar zijn op social media. Maar hoe en wanneer dan? Je wilt je vooral bezig houden met je passie voor je vak en de klanten. Laat mij je helpen! We zetten samen een social media strategie op om consistent zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep.

Let's meet

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl