Blogs
schrijven

Jij bent de expert in jouw vakgebied.
Laat dit zien! Ga blogs schrijven. Geen inspiratie
of lukt het je niet om regelmatig een blog
te schrijven. Laat mij je helpen!
blogs schrijven harderwijk

Blogs schrijven voor het verhogen van je verkoop

Als het goed is heb jij dagelijks te maken met klanten die jij helpt. Achterhaal tegen welke problemen je klanten aanlopen, welke vragen ze jou stellen en welke problemen er steeds weer terugkomen. Ga met je klant in gesprek. Zorg dat je jouw doelgroep kent en weet wat er bij je klanten speelt. Als jij precies weet wat jouw ideale klant wilt kun je daarover blogs schrijven.

Juist met blogs kan jij laten zien wie je bent en wat je drijft. Je maakt je website een stuk persoonlijker. Mensen willen graag jouw verhaal horen. Een binding krijgen met je shop en erop kunnen vertrouwen dat de producten ook daadwerkelijk geleverd worden en van goede kwaliteit zijn.⁣ Met blogs laat je ook zien dat je verstand hebt van de producten die je verkoopt. Bovendien kom je het delen van je kennis behulpzaam en betrouwbaar over.⁣

Niet alleen voor je bezoeker is bloggen echt een must voor je webshop! Ook Google is gek op waardevolle content. 

Waarom SEO blogs?

Je helpt niet alleen je potentiele klant met informatie over jouw product of dienst. Bloggen is ook goed voor je SEO oftewel je vindbaarheid in de zoekmachines. Je kunt namelijk in je blog zoekwoorden verwerken. Met elke landingspagina op je website die je hebt rank je in de zoekmachine. Dus niet alleen met je homepage. Het is goed om regelmatig nieuwe content op je website te zetten dat zet Google aan om steeds opnieuw langs te komen. Bovendien kun je vanuit social media naar je blog linken. Dit levert extra bezoekers op.

Blogs laten optimaliseren voor SEO

Wil je zelf blogs schrijven maar dat ik ze optimaliseer voor SEO? Dat is mogelijk! Ik lees je blogs na op tekst, verdeel de alinea’s en bepaal de koppen en zorg ook dat jouw blog technisch helemaal ‘SEO proof’ is.

Blogs schrijven kost veel tijd

Ja het is inderdaad een best tijdrovend klusje als je elke maand of week een nieuw blog op je website wilt. De eerste blogs gaan nog wel, maar daarna komt de klad er in. Je hebt er geen tijd voor of de inspiratie is op. Ik help je hier graag bij. Samen gaan we sparren over nieuwe onderwerpen en maken een contentplanning voor het hele jaar. Als je wilt schrijf ik de blogs voor je zodat jij je alleen hoeft te focussen op je eigen business. Het grote bijkomende voordeel van blogs is dat je de tekst kunt opdelen en kan plaatsen op je social media. Heb je direct twee vliegen in één klap.

blogs schrijven ByNolten Harderwijk
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl