byCard

De ByCard Strippenkaart is ideaal als je vaker gebruik wilt maken van mijn diensten.
De keuze is aan jou! Ik help je graag.
Over Renate Wemes ByNolten

Vol zelfvertrouwen jouw teksten online zetten? Laat mij het nalezen!

Met schrijven leg je iets van jezelf bloot. Het is jouw stijl en gevoel wat je in de tekst stopt. Je wilt het daarom zo goed mogelijk doen. Maar ja, wat is goed? Dit maakt je onzeker. Iedereen die je tekst leest kan kritiek leveren.

Met als gevolg dat je ontzettend aan het struggelen bent met het schrijven van teksten. Je bent hier uiteindelijk veel te veel tijd aan kwijt en dan nog ben je niet zeker of het wel ‘goed genoeg’ is.

Wat als ik nu jouw teksten nalees?

Ik geef je feedback en denk met je mee. Je bent sneller klaar met je teksten, want ja, deze wordt toch nog nagelezen. Je hoeft de tekst zelf niet eerst honderd keer over te lezen of het echt wel goed is wat er staat. Dat doe ik voor je!

Of het nu een webtekst, E-book, blog, nieuwsbrief of social media post is.

Als je gebruik maakt van mijn ByCard strippenkaart profiteer je direct van extra korting op het standaard uurtarief. De strippenkaart bevat een tegoed voor het redigeren, SEO optimaliseren of het schrijven van teksten. 

ByCard

10 strippen
275 excl. BTW
  • Redigeren
  • SEO optimaliseren
  • Teksten schrijven
Actie 2022

Hoe werkt het?

Je krijgt voor 275 euro (excl. BTW) een ByCard strippenkaart met 10 strippen. Deze kaart is na betaling 1 jaar geldig. Ik vul na elk gebruikte dienst de strippenkaart in zodat je precies kunt zien wat ik voor de strip heb gedaan en hoeveel strippen je nog over hebt. Stuur je vraag, online product of jouw teksten per email en je krijgt binnen 24 uur een reactie. Bekijk hieronder hoeveel strips je nodig hebt voor het redigeren, SEO-optimaliseren of het schrijven van teksten. 

Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl