Contentmarketing website

Schrijven van teksten die èn zorgen voor meer vindbaarheid in Google èn ook je bezoekers verleidt om jouw product of dienst te kopen? Ik kan je hierbij helpen! 

Goede content is vindbaar!

Contentmarketing omvat alle soorten van content die waardevol is voor jouw doelgroep van teksten tot afbeeldingen. Een website is net als een winkel. Het is een etalage van wat je te bieden hebt. Internetgebruikers ‘winkelen’ door Google en de verschillende websites. Welke website spreekt aan? Waar ga ik mijn aankopen doen? Zorg dus dat mensen je ‘winkel’ vinden en verleidt worden om een aankoop te doen of contact opnemen. 

Wie wil je aanspreken met je website? Content heeft alleen effect als deze goed is afgestemd op je doelgroep. Bedenk wat jouw doelgroep belangrijk vindt en welke problemen jij voor ze kan oplossen. 

Niet is vervelender dan in een winkel te lopen waar het een rommeltje is en alle soorten producten door elkaar staan. Zo werkt het ook met een website. Je wilt direct kunnen vinden wat je zoekt. Dat vindt Google ook! Gebruiksvriendelijkheid van de website wordt steeds belangrijker. Fijne teksten om te lezen, duidelijk menustructuur en mooie beelden. Naast je website is het goed om na te denken over de juiste content voor je social media

contentmarketing ByNolten

Ontwerpen website, schrijven van teksten en mooie layout

Ik vind het heerlijk om teksten te schrijven en websites te maken. Ben je net gestart als ondernemer en zoek je iemand die samen met jou de website vorm kan geven? Laat mij je dan helpen! Zorgen we er direct voor dat de teksten geschreven worden aan de hand van de juiste zoekwoorden en zetten een sterke SEO basis neer voor je website.

Net gestart en nog niet voldoende budget om alles uit handen te geven? Je hebt wel de drive en tijd om zelf het een en ander te doen. Laten we dan samen een plan maken en te kijken wat je zelf kan en waarbij je mijn hulp nodig hebt.

Wat kan ik voor je doen?

Kick off pakket

Je bent klaar om te starten met je bedrijf en druk bezig om klanten te werven. Hoe fijn zou het zijn om deze klanten ook via Google binnen te halen. Heb je nu nog niet het budget beschikbaar om alles uit handen te geven, maar wel de drive om zelf hiermee aan de slag te gaan? Dan is het kick off pakket ideaal voor jou!

Boost pakket

Het lukt je niet om jouw bedrijf beter vindbaar te krijgen in Google. Je mist ook de kennis om dit voor elkaar te krijgen. Laat mij je helpen! We zetten samen de basis neer voor een technisch sterke website. Naast een sterke website is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de sociale media. We ontwikkelen een social media strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Social media pakket

Je kunt er bijna niet meer omheen. Iedereen heeft het er over. Je moet zichtbaar zijn op social media. Maar hoe en wanneer dan? Je wilt je vooral bezig houden met je passie voor je vak en de klanten. Laat mij je helpen! We zetten samen een social media strategie op om consistent zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep.

ByNolten helpt jou online te groeien!

Online groeien kan door het verhogen van je vindbaarheid van je website. Maar niet alleen je website is belangrijk. Denk ook aan je zichtbaarheid op de sociale media en linkbuilding.

Let's meet

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl