Content
marketing

Schrijven van teksten die jouw ideale klant
aanspreekt èn zorgen voor meer
vindbaarheid in Google? Ik kan je hierbij helpen!
contentmarketing ByNolten

Goede content past bij je ideale klant

Het gaat er bij contentmarketing om dat je content relevant en waardevol is voor je doelgroep. De beste manier om dit te doen is door het schrijven van blogs, opnemen van podcasts of het maken van video’s. Als tekstschrijver focus ik mij natuurlijk op het schrijven van blogs. Juist in blogs kun je informatie zetten waar jouw doelgroep naar op zoek is. Je doelgroep zoekt in Google om antwoorden te vinden op hun vragen. Hoe leuk is het dan als jouw blog dan naar voren komt.  

Wat wil jouw ideale klant weten?

Welke vragen stelt jouw doelgroep in Google? Hier komt het zoekwoordenonderzoek om de hoek kijken. Voordat je content gaat schrijven moet je eerst uitzoeken welke zoektermen en vragen je doelgroep gebruikt. Ga bij jezelf na welke vragen je het meest krijgt van je klanten, met welke informatie jij je klanten het meest inspireert en welke bezwaren mensen hebben om iemand als jou in te schakelen. Echt geen idee? Geen nood. Dan kijken we bij je concurrenten welke zoekwoorden voor jou interessant zijn. Met deze lijst van woorden en zinnen gaan we op zoek naar de zoekvolumes, concurrentie en bekijken we de SERP om te bepalen welke keywords we gaan gebruiken voor je website en blogs.

Teksten schrijven niet echt jouw ding?

Je bent net gestart met je bedrijf en zoekt iemand die de teksten wil gaan schrijven voor je website. Of je hebt al een tijdje een website, maar je bent niet tevreden over de content. Eigenlijk zoek je iemand die voor jou de webteksten gaat schrijven. Dit kan ik voor je doen, zorg ik gelijk dat de teksten ‘SEO-proof’ zijn.

Hulp nodig met contentmarketing?

Jouw website is je belangrijkste marketingkanaal. Alles wat je online doet van social media tot marketingmails linken naar je website. Ik kan je helpen met het neerzetten van een sterke website die helemaal ‘SEO proof’ is en daarmee vindbaar in Google. We starten met een zoekwoordenonderzoek, brengen de concurrenten in kaart en bepalen de doelgroep. Daarna geven we structuur aan je website, ga ik de webteksten schrijven en/of aanpassen en bepalen we direct de onderwerpen voor het schrijven van blogs. Interessant? Neem contact met mij op!

Webteksten schrijven ByNolten
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl