Over Renate

Hi! Ik ben Renate Wemes, een enthousiaste communicatieprofessional
en copywriter.
Ik woon samen met Rutger en mijn twee
heerlijke pubers en lieve hond in Harderwijk.

Over Renate Wemes ByNolten

Er was geen andere optie meer...

Tot 2014 werkte ik in de werving & selectie als consultant. Toen brak de economisch crisis uit en lag de hele branche op zijn gat. En ja, ook ik werd ontslagen. Wat moest ik doen? Ik sprong gewoon in de wereld van de systeemwanden! 8 jaar geleden werd ik mede-eigenaar van Wemes Projecten en heb ik mij beziggehouden het bedrijf verder te professionaliseren op het gebied van communicatie. Heerlijk vond ik dat! Schrijven van teksten voor de website, nieuwsbrieven en social media. SEO-optimalisatie en het opzetten van de offline communicatie.

Ik wilde meerโ€ฆ en ging leren voor communicatieprofessional.

Mijn missie

Ik help vrouwelijke zzpโ€™ers om meer klanten binnen te halen door een betere vindbaarheid met SEO en te werken aan haar zichtbaarheid online en offline.

Waar ik vandaan komโ€ฆ

In mijn jeugd heb ik mijn eigen weg moeten vinden. Mijn vader was militair en veel weg van huis door uitzendingen naar oorlogsgebieden en mijn moeder was fulltime manager bij een zorgorganisatie. Ik was veel alleen thuis. Op school was ik een muisje, verlegen en het liefst verstopte ik me ergens achter in de klas. Spreekbeurten waren een hel en veel vrienden had ik niet. Ik was gesloten en praatte niet veel. Na mijn HAVO examen ging ik naar het VWO en toen knapte er iets bij mij. Ik was het zat. De knop ging om.

Sinds die tijd ben ik altijd bezig mezelf uit te dagen en open te stellen voor anderen. Uit mijn comfortzone te treden. Ja super eng, maar het heeft mij de afgelopen jaren al heel veel gebracht. Ik ben altijd bezig om mezelf te ontwikkelen, zowel als professional en als persoon.

Toen ik tijdens de economische crisis op zoek moest gaan naar een andere baan besloot ik mezelf om te scholen naar communicatieprofessional. De beste stap ever. In het eerste jaar van mijn opleiding werd mij de vraag gesteld: Wat wil je bereiken over vijf jaar? Mijn antwoord was: freelance communicatieadviseur in de interieur & designbranche. Hierna kwam de vraag hoe wil je dit gaan bereiken? Hierop heb ik geantwoord: door te ontdekken, dwalen, leren en kansen te zien!

In 2021 was ik zover en heb ik mij ingeschreven als freelance communicatieprofessional.

De start van een nieuw avontuur!

Jazeker, nog steeds ben ik aan het ontdekken, dwalen en leren. Heerlijk vind ik dat. Het geeft mij energie omdat ik weet dat het mij verder brengt. Geloven in je eigen kracht en dit uitstralen. Dit geldt ook voor jou. Laat zien wie je bent, zorg dat je zichtbaar bent en geef je website een boost met de juiste structuur en teksten. Verleid jouw bezoeker. Ik ga je hierbij helpen!

Dit is mijn missie! Ik help vrouwelijke zzpโ€™ers om meer klanten binnen te halen door een betere vindbaarheid met SEO en te werken aan haar zichtbaarheid online en offline.

Een paar leuke weetjes over mij: Ik

๐ŸŒฟ ben gek op schrijven, vooral de psychologie van de copywriting vind ik heel interessant

๐ŸŒฟ krijg energie van dansen, het laat je even de wereld om je heen vergeten. Gewoon voetjes van de vloer en ongegeneerd je beste moves laten zien!

๐ŸŒฟ ben verslaafd aan chocola, het liefst puur met nootjes

๐ŸŒฟ wandel graag met mijn hond Kaya

๐ŸŒฟ heb een grote liefde voor wonen & design

๐ŸŒฟ hou van een wijntje op het terras of lekker thuis bij de open haard

ByNolten tekstschrijver Harderwijk

Genoeg over mij! Waar kan ik jou mee helpen?

Samen aan de slag om te werken aan jouw vindbaarheid en zichtbaarheid? Leuk! Ik help vrouwelijke ondernemers alles uit haar website en sociale media te halen om meer klanten aan te trekken!

๐˜‰๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜๐˜๐˜•๐˜‹๐˜‰๐˜ˆ๐˜ˆ๐˜™๐˜๐˜Œ๐˜๐˜‹ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ซ๐˜ถ๐˜ช๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜š๐˜Œ๐˜–-๐˜ต๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ
๐˜‰๐˜ฆ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ ๐˜ก๐˜๐˜Š๐˜๐˜›๐˜‰๐˜ˆ๐˜ˆ๐˜™๐˜๐˜Œ๐˜๐˜‹ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ต๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ง๐˜ง๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฆ ๐˜ค๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ค๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ฅ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ

Bij alles wat je online en offline doet staat je website centraal. Denk aan links op je social media of QR-codes op je flyer. Jouw website is je belangrijkste marketingtool, maar… er is meer nodig! Maak ook gebruik van verschillende online en offline media en laat ze elkaar versterken. Hoe? Ik ga je helpen. Let’s get in touch!


Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl