Social media strategie

Je post wel berichten op social media, maar eigenlijk zijn het maar wat losse flodders. Wil je echt je zichtbaarheid via social media verhogen, maar je hebt geen idee hoe? Ik help je graag! 

Succes bereiken met social media!

Tja, social media? Een must als je online zichtbaar wilt zijn. Dus je post wel wat berichten, maar eigenlijk heb je geen idee waar je het precies voor doet. Er zit geen regelmaat in. Je hebt niet altijd een idee of inspiratie om iets op social media te zetten. Juist consistentie is belangrijk voor social media. Denk goed na over je strategie zodat je succes kunt bereiken! Kijk naar welke kanalen je op dit moment gebruikt en welke effectief zijn. Wat doen je concurrenten en op welke kanalen zit je doelgroep? Door een het maken van een contentplanning hoef je niet op het laatste moment nog snel wat te bedenken.

Bij een social media strategie kijken we naar de doelstellingen van je organisatie, welke doelgroep je wilt aanspreken, wat je kernboodschap is en welke kanalen hierbij passen. Aan de hand hiervan maken we een plan voor de uitvoering. Denk aan een huisstijl, passende hashtags,  beste momenten om te posten en een daarbij passende contentplanning. 

ByNolten social media

Kwalitatieve content wordt steeds belangrijker

Geen idee waar je moet beginnen of wat je moet gaan posten? Ik help je graag. Ik zet samen met jou een social media strategie op die past bij jouw bedrijf en jouw doelgroep.

De kwaliteit van je content wordt steeds belangrijker. Dit geldt ook voor de hashtags. Bovendien levert consistent posten op vaste momenten en interactie meer succes op. Wil je meer halen uit je social media? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wat kan ik voor je doen?

Kick off pakket

Je bent klaar om te starten met je bedrijf en druk bezig om klanten te werven. Hoe fijn zou het zijn om deze klanten ook via Google binnen te halen. Heb je nu nog niet het budget beschikbaar om alles uit handen te geven, maar wel de drive om zelf hiermee aan de slag te gaan? Dan is het kick off pakket ideaal voor jou!

Boost pakket

Het lukt je niet om jouw bedrijf beter vindbaar te krijgen in Google. Je mist ook de kennis om dit voor elkaar te krijgen. Laat mij je helpen! We zetten samen de basis neer voor een technisch sterke website. Naast een sterke website is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de sociale media. We ontwikkelen een social media strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Social media pakket

Je kunt er bijna niet meer omheen. Iedereen heeft het er over. Je moet zichtbaar zijn op social media. Maar hoe en wanneer dan? Je wilt je vooral bezig houden met je passie voor je vak en de klanten. Laat mij je helpen! We zetten samen een social media strategie op om consistent zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep.

ByNolten helpt jou online te groeien!

Online groeien kan door het verhogen van je vindbaarheid van je website. Maar niet alleen je website is belangrijk. Denk ook aan je zichtbaarheid op de sociale media en linkbuilding.

Let's meet

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl