Tarieven
ByNolten

Hulp nodig met het schrijven van teksten of
redigeren van E-books of blogs?
Of SEO optimalisatie?
Ik heb tarieven voor standaard pakketten,
maar maatwerk is altijd mogelijk!
Tarieven copywriter ByNolten Harderwijk
ByNolten Interieur SEO

ByCheck pakket

Je bent enthousiast gestart met het schrijven van een gratis downloader. Een e-book, whitepaper of e-magazine. Je weet zeker dat jouw e-book super waardevolle informatie bevat, maar staan de d’s en t’s goed, zijn de titels pakkend genoeg, lopen de zinnen wel lekker? Hoe fijn is het als iemand dit voor je checkt.

De kosten voor dit pakket zijn per E-book, whitepaper of E-magazine 37 euro (excl. BTW en tot max. 2500 woorden)

NIEUW: ByCard Strippenkaart

De ByCard Strippenkaart is ideaal als je vaker gebruik wilt maken van mijn diensten. Met mijn ByCard strippenkaart profiteer je direct van extra korting op het standaard uurtarief. De strippenkaart bevat een tegoed van 10 strippen voor het redigeren, SEO optimaliseren of het schrijven van teksten. 

ByBoost pakket

Je hebt genoeg inspiratie voor de inhoud van je webpagina’s en blogs maar je vindt het prettig als iemand je teksten naleest op spelling, grammatica, leesbaarheid, duidelijkheid en ritme. Ik kan je helpen! Ik redigeer niet alleen je webteksten, ik gooi er gelijk een sausje SEO overheen.

De kosten voor dit pakket zijn per webpagina/blog
50 euro (excl. BTW en tot 600 woorden)

ByBlog pakket

Je hebt een sterke website en je wilt graag uitbreiden met het schrijven van blogs om je vindbaarheid in Google te verhogen. Je hebt zelf geen tijd of zin om regelmatig blogs te schrijven. Laat mij dit dan doen!

De kosten voor dit pakket zijn 175 euro (excl. BTW)

Bij afname van minimaal 5 blogs zijn de kosten
per blog 125 euro (excl. BTW)

ByContent pakket

Je bent net gestart met je bedrijf en zoekt iemand die de webteksten wilt gaan schrijven voor je website.  Dit doe ik graag voor je, zorg ik gelijk dat de teksten ‘SEO-proof’ zijn.

De kosten voor dit pakket zijn 650 euro (excl. BTW)

ByNolten Interieur Blogs SEO

ByScan & Advies

Je hebt een mooie website maar je zou graag deze willen verbeteren om je vindbaarheid en conversie te verhogen. Ik ga je hierbij helpen! Je krijgt van mij een uitgebreide analyse van je website met een stappenplan hoe je jouw website zelf kan optimaliseren. 

De kosten voor dit pakket zijn 195 euro voor een website met max. 5 pagina’s (excl. BTW)*

*heb je meer pagina’s neem dan contact op voor een offerte op maat

ByStrategy

De basis van je marketing is je website, maar er is nog zoveel meer! Dit is een compleet pakket waarbij ik niet alleen je website ga schrijven en/of optimaliseren maar ook advies geef over je contentstrategie inclusief contentinspiratie met onderwerpen voor je blogs en social media. 

De kosten voor dit pakket zijn € 1495 euro (excl. BTW)

ByNolten SEO

ByDIY pakket

SEO is helemaal niet moeilijk, maar je moet even de juiste knoppen vinden. En die ga ik je geven! Met een 1-op-1 sessies ga ik gericht kijken naar waar jij je website kunt verbeteren. Bovendien ga je van mij leren hoe je de website ‘SEO-proof” kunt maken zodat je dit zelf verder kunt oppakken.

De kosten voor dit pakket zijn 250 euro (excl. BTW en reiskosten vanaf 25 km).

Liever maatwerk

Er is natuurlijk veel mogelijk op het gebied van contentmarketing. Misschien zit je te denken aan nieuwsbrieven of contentinspiratie voor social media. Of wil je samen met mij een contentstrategie opzetten. Als communicatieprofessional ben ik breed inzetbaar. Laat mij weten wat je graag wilt en dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Mix and match

Hoe kun je nieuwe klanten aantrekken met contentmarketing? Mix and match! Gebruik verschillende online media en laat ze elkaar versterken. Maak indruk met je website door het plaatsen van mooie beelden, fijne teksten en SEO. Connect met jouw doelgroep via de sociale media als Pinterest en Instagram. Geef advies en tips met video’s en plaats deze op je website en YouTube. Zet links in je verschillende media naar je website, sociale media en YouTube en laat alles met elkaar samenhangen. Bereik hiermee maximaal effect. Creëer je eigen contentstrategie.

tarieven tekstschrijver harderwijk
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl