Welk pakket past bij jou?

Ben je net met je bedrijf begonnen en moet je nog starten met een website of ben je al een tijdje bezig en mis je de kennis om je zichtbaarheid te vergroten? Ik heb tarieven voor drie standaard pakketten, maar maatwerk is ook altijd mogelijk!

DIY SEO pakket

Je wilt natuurlijk dat je website gezien en gevonden wordt door jouw potentiele klanten. Dit doe je door gebruik te maken van SEO. Doe je dit op de juiste manier en gebruik je de goede SEO technieken dan verhoog je hiermee je vindbaarheid in de zoekmachines.

SEO is helemaal niet moeilijk, maar je moet even de juiste knoppen vinden. En die ga ik je geven!

Met een 1-op-1 sessies ga ik gericht kijken naar waar jij je website kunt verbeteren. Bovendien ga je van mij leren hoe je de website SEO proof kunt maken zodat je dit zelf verder kunt oppakken.

De kosten voor dit pakket zijn € 250,00 (excl. BTW en reiskosten vanaf 25 km)*.

Wat krijg je hiervoor? Ik kom een dagdeel bij je langs en dan gaan we samen de website helemaal doornemen. Je krijgt advies over hoe je je huidige website kunt verbeteren. Je leert alles over SEO zodat je hier zelf mee aan de slag kunt. We gaan in op het doen van een zoekwoordenonderzoek, schrijven van content en SEO techniek. Bij de techniek kun je denken aan het benoemen van de headers, schrijven van de title tags, metadescriptions en alt tags.

*Het is bij dit pakket wel belangrijk dat je een WordPress website hebt.

Kick off pakket

Je bent klaar om te starten met je bedrijf en druk bezig om klanten te werven. Hoe fijn zou het zijn om deze klanten ook via Google binnen te kunnen halen. Heb je nu nog niet het budget beschikbaar om alles uit handen te geven, maar wel de drive om zelf hiermee aan de slag te gaan? Dan is het kick off pakket ideaal voor jou!

Ik ga samen met jou aan de slag om de website beter vindbaar te maken in Google. Om dit te bereiken starten we met een zoekwoordenonderzoek en maak ik een analyse van je website. Samen gaan we dan kijken hoe we verbeteringen kunnen aanbrengen om een sterke basis neer te zetten van jouw website.

De kosten voor dit pakket zijn € 500,00 (excl. BTW).

Wat krijg je hiervoor? Je ontvangt een advies met een stappenplan om jouw website SEO proof te maken. Het schrijven en/of aanpassen van de teksten van je website pakken we samen op. Tijdens dit proces komen we drie keer bij elkaar om uiteindelijk een sterke website neer te zetten.

Boost pakket

Het lukt je niet om jouw bedrijf beter vindbaar te krijgen in Google. Je mist ook de kennis om dit voor elkaar te krijgen. Kies dan voor het Boost pakket!

We zetten samen de basis neer voor een technisch sterke website. Dit kan bestaan uit het schrijven van SEO-vriendelijke teksten, het aanpassen van paginatitels en kopjes en zorgen voor een goede interne linkstructuur. Naast een sterke website is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de sociale media. We ontwikkelen een social media strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Ik deel drie maanden lang zoveel mogelijk van mijn kennis zodat je zelf verder vooruit kunt.

De kosten voor dit pakket zijn € 975,00 (excl BTW) voor drie maanden.

Wat krijg je hiervoor? Je ontvangt een advies met een stappenplan om jouw website SEO proof te maken. Na overleg ga ik aan de slag met dit stappenplan. Ik schrijf of pas de teksten aan op de website op basis van het zoekwoordenonderzoek. Ik zorg dat de interne linkstructuur, de titeltags en de metadescriptions kloppen. Je krijgt van mij een social media strategie met tips voor content en huisstijl. Hier ga je zelf verder mee aan de slag.

Social media pakket

Je kunt er bijna niet meer omheen. Iedereen heeft het er over. Je moet zichtbaar zijn op social media. Maar hoe en wanneer dan? Je wilt je vooral bezig houden met je passie voor je vak en de klanten. Laat mij je helpen! We zetten samen een social media strategie op om consistent zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep.

Ik kom langs voor een uitgebreide intake. Op basis hiervan maken we een contentplan en een social media strategie om jouw doelstellingen te bereiken.

De kosten voor dit pakket zijn € 250,00 (excl. BTW).

Wat krijg je hiervoor? Je krijgt van mij een social media strategie met tips voor content en huisstijl. Ik zet een contentplan op voor de eerste drie maanden. Hier ga je zelf verder mee aan de slag.

Liever maatwerk?

pakketten seo

Eris natuurlijk veel mogelijk. Website aanpassen of alleen content schrijven voor een aantal pagina’s. Misschien zit je te denken aan nieuwsbrieven te laten schrijven of teksten aanleveren voor blogs. Laat mij weten wat je graag wilt en dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

ByNolten helpt jou online te groeien!

Online groeien kan door het verhogen van je vindbaarheid van je website. Maar niet alleen je website is belangrijk. Denk ook aan je zichtbaarheid op de sociale media en linkbuilding.

Let's meet

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl