Tarieven
ByNolten

Hulp nodig met het schrijven van teksten,
redigeren van blogs of SEO optimalisatie?
Ik heb tarieven voor standaard pakketten,
maar maatwerk is altijd mogelijk!
ByNolten SEO tarieven
ByNolten SEO

ByDIY pakket

SEO is helemaal niet moeilijk, maar je moet even de juiste knoppen vinden. En die ga ik je geven! Met een 1-op-1 sessies ga ik gericht kijken naar waar jij je website kunt verbeteren. Bovendien ga je van mij leren hoe je de website ‘SEO-proof” kunt maken zodat je dit zelf verder kunt oppakken.

De kosten voor dit pakket zijn € 250,00 (excl. BTW en reiskosten vanaf 25 km)*.

*Het is bij dit pakket wel belangrijk dat je een WordPress website hebt.

BySEO pakket

Je bent druk bezig om klanten te werven, maar je zou het ook fijn vinden om klanten of leads via Google binnen te halen. Ik ga je hiermee helpen? Samen gaan we aan de slag om de website beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Dit doe ik met SEO-optimalisatie.  

De kosten voor dit pakket zijn € 650,00 (excl. BTW)

ByContent pakket

Je bent net gestart met je bedrijf en zoekt iemand die de teksten wilt gaan schrijven voor je website. Of je hebt al een tijdje een website, maar je bent niet tevreden over de content. Eigenlijk zoek je iemand die voor jou de webteksten gaat schrijven. Dit kan ik voor je doen, zorg ik gelijk dat de teksten ‘SEO-proof’ zijn.

De kosten voor dit pakket zijn € 500,00 (excl. BTW)

ByNolten Interieur SEO

ByBlog pakket

Je hebt een sterke website en je wilt graag uitbreiden met het schrijven van blogs om je vindbaarheid in Google te verhogen. Eigenlijk heb je zelf geen tijd of zin om regelmatig blogs te plaatsen. Laat mij dit dan doen!

De kosten voor dit pakket zijn € 175,00 (excl. BTW)

Bij afname van minimaal 5 blogs zijn de kosten
per blog € 125,00 (excl. BTW)

ByBoost pakket

Je hebt genoeg inspiratie voor de inhoud van je webpagina’s en blogs maar je vindt het prettig als iemand je teksten naleest op spelling, grammatica, leesbaarheid, duidelijkheid en ritme. Ik kan je helpen! Ik redigeer niet alleen je webteksten, ik gooi er gelijk een sausje SEO overheen.

De kosten voor dit pakket zijn per webpagina/blog
€ 50,00 (excl. BTW en tot 600 woorden)
ByNolten Interieur Blogs SEO

Liever maatwerk

Er is natuurlijk veel mogelijk op het gebied van contentmarketing. Misschien zit je te denken aan nieuwsbrieven of contentinspiratie voor social media. Of wil je samen met mij een contentstrategie opzetten. Als communicatieprofessional ben ik breed inzetbaar. Laat mij weten wat je graag wilt en dan neem ik contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

Mix and match

Hoe kun je nieuwe klanten aantrekken met contentmarketing? Mix and match! Gebruik verschillende online media en laat ze elkaar versterken. Maak indruk met je website door het plaatsen van mooie beelden, fijne teksten en SEO. Connect met jouw doelgroep via de sociale media als Pinterest en Instagram. Geef advies en tips met video’s en plaats deze op je website en YouTube. Zet links in je verschillende media naar je website, sociale media en YouTube en laat alles met elkaar samenhangen. Bereik hiermee maximaal effect. Creëer je eigen contentstrategie.

ByNolten contentstrategie
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl