Website
optimalisatie
met SEO

Hoger in Google met jouw website,
maar geen idee waar je moet beginnen?
Laat mij je helpen!
ByNolten SEO Harderwijk

Hoger in de zoekmachines met SEO

Het is gelukt! Je bent gestart met je bedrijf, staat ingeschreven bij de KvK, je hebt een website laten bouwen en zelf gevuld met teksten en je bent nu druk bezig met het werven van klanten. Hoe leuk zou het zijn als je deze klanten via Google binnen kan halen? Dan is het natuurlijk zaak dat je website gevonden wordt in de zoekmachines door jouw doelgroep. Hier ga ik je bij helpen! Dit doe ik door website optimalisatie met SEO. Door je website goed in te richten verhoog je de vindbaarheid van je website in Google.

Website optimalisatie voor meer organisch verkeer

Je kunt natuurlijk ook advertenties zetten op social media of in Google Ads, maar hoe tof zou het zijn om ‘gratis’ (organisch) verkeer naar je website te leiden? Dat kan! Door je website te optimaliseren op basis van SEO kun je via Google maar klanten binnenhalen. Het belangrijkste van SEO-optimalisatie is schrijven van kwalitatieve content, gebruiksvriendelijkheid van je website en gebruik maken SEO-technieken.

Het start met een zoekwoordenonderzoek. Voor het zoekwoordenonderzoek maak ik gebruik van Ubersuggest en natuurlijk jouw expertise. Jij kent immers je klanten het beste! Tegen welke problemen lopen jouw klanten aan? Welke vragen krijg jij vaak van klanten? Waar denk jij dat klanten naar zoeken? Denk altijd vanuit de klant. Samen maken we hier een lijst van en dan gaan we kijken naar de zoekvolumes, concurrentie op de woorden, de SERP (resultatenpagina in de zoekmachine) en de suggesties die Google zelf geeft.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met SEO optimaliseer je je website voor je bezoekers én voor je vindbaarheid in Google. Door gebruik te maken van SEO-technieken verhoog je het aantal organische bezoekers, ook wel gratis bezoekers, naar je website. Ik kan je hierbij helpen!

Zelf de SEO aanpakken van je website?

Met een klein beetje hulp

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en advies te geven over hoe je jouw website het beste kunt optimaliseren. Dus wil je liever zoveel mogelijk zelf doen, dan kan dat ook. SEO is helemaal niet moeilijk, maar je moet even de juiste knoppen vinden. En die ga ik je geven! Met een 1-op-1 sessie ga ik gericht kijken naar waar jij je website kunt verbeteren. Bovendien ga je van mij leren hoe je de website ‘SEO-proof” kunt maken zodat je dit zelf verder kunt oppakken.

SEO optimalisatie ByNolten
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl