Website optimalisatie

Hoger in Google met jouw website, maar geen idee waar je moet beginnen? Laat mij je helpen! Samen zetten we een sterke basis neer voor jouw website voor betere vindbaarheid in Google. 

Website optimalisatie met SEO teksten.

Je hebt een prachtige website maar het lukt maar niet om hoger in Google te komen. Of begin je net voor jezelf en je hebt geen idee waar je moet beginnen met de website. Ik kan je helpen? Dit doe ik door website optimalisatie. Door je website goed in te richten verhoog je de vindbaarheid van je website in Google. Ik maak hiervoor gebruik van SEO technieken. Dit klinkt heel ingewikkeld, maar dat valt best mee. Je moet alleen even de goede knoppen vinden.

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en advies te geven over hoe je dit het beste kunt aanpakken. Dus wil je liever zelf zoveel mogelijk doen, dan kan dat ook. Ik geef dan alleen advies hoe je het beste je website kunt verbeteren. Je gaat dan hier vervolgens zelf mee aan de slag. Ik heb verschillende pakketten om je verder te helpen. Wil je liever advies op maat neem dan telefonisch contact mij op!

website optimalisatie ByNolten

Het gebruik van de juiste zoekwoorden is belangrijk!

Voor website optimalisatie is het belangrijk om de juiste zoekwoorden te gebruiken in je content en titels op je pagina's. Door de juiste woorden te gebruiken in je titels en metateksten word je beter gevonden door de zoekmachines. Voor het zoekwoordenonderzoek maak ik gebruik van Ubersuggest en natuurlijk jouw expertise. Jij kent immers je klanten het beste!

Steeds meer zien we dat gebruikers van zoekmachines gerichter zoeken. Ze zoeken niet meer met 1 of 2 woorden (shorttail keywords), maar gebruiken hele zinnen om beter te vinden wat ze zoeken (longtail keywords). Door hier rekening mee te houden met je content vergroot je de relevantie.

Wat kan ik voor je doen?

Kick off pakket

Je bent klaar om te starten met je bedrijf en druk bezig om klanten te werven. Hoe fijn zou het zijn om deze klanten ook via Google binnen te halen. Heb je nu nog niet het budget beschikbaar om alles uit handen te geven, maar wel de drive om zelf hiermee aan de slag te gaan? Dan is het kick off pakket ideaal voor jou!

Boost pakket

Het lukt je niet om met jouw bedrijf hoger in Google te komen. Je mist ook de kennis om dit voor elkaar te krijgen. Laat mij je helpen! We zetten samen de basis neer voor een technisch sterke website. Naast een sterke website is het natuurlijk ook belangrijk om te kijken naar de sociale media. We ontwikkelen een social media strategie die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep.

Social media pakket

Je kunt er bijna niet meer omheen. Iedereen heeft het er over. Je moet zichtbaar zijn op social media. Maar hoe en wanneer dan? Je wilt je vooral bezig houden met je passie voor je vak en de klanten. Laat mij je helpen! We zetten samen een social media strategie op om consistent zichtbaar te blijven voor jouw doelgroep.

ByNolten helpt jou online te groeien!

Online groeien kan door het verhogen van je vindbaarheid van je website. Maar niet alleen je website is belangrijk. Denk ook aan je zichtbaarheid op de sociale media en linkbuilding.

Let's meet

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl