Website
optimalisatie
met SEO

Hoger in Google met jouw website,
maar geen idee waar je moet beginnen?
Laat mij je helpen!
ByNolten SEO redigeren teksten Harderwijk

Hoger in de zoekmachines met SEO

Het is gelukt! Je bent gestart met je bedrijf, staat ingeschreven bij de KvK, je hebt een website laten bouwen en zelf gevuld met teksten.  Je bent nu druk bezig met het werven van klanten. Hoe leuk zou het zijn als je deze klanten via Google binnen kan halen? Dan is het natuurlijk zaak dat je website gevonden wordt in de zoekmachines. Hier ga ik je bij helpen! Dit doe ik door website optimalisatie met SEO. Door je website goed in te richten verhoog je de vindbaarheid van je website in Google.

Website optimalisatie voor meer organisch verkeer

Je kunt natuurlijk ook advertenties zetten op social media of in Google Ads, maar hoe tof zou het zijn om ‘gratis’ (organisch) verkeer naar je website te leiden? Dat kan! Door je website optimalisatie op basis van SEO kun je via Google jouw klanten binnenhalen. Het belangrijkste van SEO-optimalisatie is schrijven van kwalitatieve content, gebruiksvriendelijkheid van je website en gebruik maken SEO-technieken.

Het start met een zoekwoordenonderzoek. Voor het zoekwoordenonderzoek maak ik gebruik van Ubersuggest en natuurlijk jouw expertise. Jij kent immers je klanten het beste! Tegen welke problemen lopen jouw klanten aan? Welke vragen krijg jij vaak van klanten? Waar denk jij dat klanten naar zoeken? Jij kent je klant het beste. Samen maken we hier een lijst van en dan gaan we kijken naar de zoekvolumes, concurrentie op de woorden, de SERP (resultatenpagina in de zoekmachine) en de suggesties die Google zelf geeft.

Dan zijn we nog niet klaar…

Is het zoekwoordenonderzoek afgerond dan gaan we aan de slag met een wat technischer gedeelte. Denk aan het bepalen van de headertags, alt tags, title & meta description en interne en externe links. Hoe gebruiksvriendelijk is je website? Klopt de opbouw & structuur? Verleid jij je bezoeker naar de juiste pagina’s? Kom je betrouwbaar over en is de tekst lekker leesbaar? Het hele plaatje moet kloppen. 

 

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. Met SEO optimaliseer je je website voor je bezoekers én voor je vindbaarheid in Google. Door gebruik te maken van SEO-technieken verhoog je het aantal organische bezoekers, ook wel gratis bezoekers genoemd, naar je website.

Zorg voor een duidelijke gebruiksvriendelijke website, kwalitatieve content en de juiste SEO techniek. Als dit allemaal klopt, kun jij meer klanten binnenhalen met SEO.

ByScan & Analyse

Samen aan de slag om om meer klanten te halen uit jouw website

Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en advies te geven over hoe je jouw website het beste kunt optimaliseren.  

Je wil:

Voor € 299 (excl. BTW en max. 6 pagina’s) ga ik jou in vier 1:1 strategiesessies van 60 min. helpen je website te verbeteren op teksten, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid (SEO-techniek) zodat jij beter vindbaar bent in de zoekmachines en jouw bezoekers omzet naar klanten.

Wil je liever alles nalezen in een uitgebreid rapport met een concreet stappenplan? Dat is ook mogelijk. Dit kost € 99 (excl. BTW) extra.

SEO optimalisatie ByNolten
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl