Website scan

Ja hoor, na veel zweten staat ie daar!
Je hebt nog net niet je laptop uit het raam
gegooid of je muis tegen de muur gesmeten.
Wat was het een horrorfilm maar het is gelukt.
Jouw website is klaar!


Nu slaat de twijfel toe…

Zijn de teksten goed? Is de website
gebruiksvriendelijk of überhaupt vindbaar
in Google? Laat dit door mij checken zodat jij vol
zelfvertrouwen je website online kan zetten!

homepagescan ByNolten Harderwijk
Hoe ga ik te werk ?

We starten met een uitgebreid onderzoek naar jouw bedrijf

Voordat ik jouw website ga analyseren wil ik eerst alles van je weten. Wie ben je wat wil je uitstralen? Wie is je doelgroep en welk probleem ga je oplossen? Om goed te kunnen achterhalen op welke zoektermen je gevonden wilt worden, wat het doel is van je website is en voor wie je er bent is het voor mij belangrijk om jouw bedrijf te kennen. Daarom starten we ook altijd met een kick-off sessie waarin je alles kan vertellen over jouw mooie bedrijf. We gaan samen onderzoeken waar je klant naar zoekt en welke vragen zij hebben. Jij kent je klant het beste!

Als ik alles van je weet start ik met het analyseren van je website

Ik ga jouw website analyseren op gebruiksvriendelijkheid, content en SEO techniek. Klopt de URL-structuur, is de opbouw gebruiksvriendelijk en leid je jouw bezoeker door de website? Past je website bij jouw doelgroep? Kom je betrouwbaar over? Ik bepaal voor elke pagina een focuswoord of zin en je krijgt van mij tips om je bezoeker te verleiden. Ik ga alle pagina’s langs en check de links, tags en afbeeldingen. 

Oke, kan je het nog volgen? Het komt echt helemaal goed. Samen gaan we een sterke website neerzetten die beter vindbaar is en jouw bezoekers omzet naar klanten. Stap voor stap! Ik geef je praktische tips die je meteen kunt toepassen. Omdat ik werk via zoom kun je jouw scherm delen zodat ik je direct kan laten zien waar je de wijzigingen kunt aanbrengen. Bovendien is het mogelijk om de sessie op te nemen zodat je deze nog eens rustig kunt terugkijken.

Geef jouw website een boost!

Voor € 299 (excl. BTW en max. 5 pagina’s) ga ik jou in vier 1:1 strategiesessies van 60 min. helpen je website te verbeteren op teksten, gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid (SEO-techniek) zodat jij beter vindbaar bent in de zoekmachines en jouw bezoekers omzet naar klanten.

Wil je liever alles nalezen in een uitgebreid rapport met een concreet stappenplan? Dat is ook mogelijk. Dit kost € 99 (excl. BTW) extra.

SEO = ontdekken

Ontdek waar jouw klanten zitten, waar ze naar zoeken, welke oplossing ze nodig hebben of gewoon waar ze blij van worden. Ken je klant. Schrijf voor je klant. Dan ontstaat er kwalitatieve content en dat is precies wat Google wil.

Houd er rekening mee dat SEO een lange termijnstrategie is en niet iets eenmaligs. Google gaat steeds meer waarde hechten aan relevantie en gebruiksvriendelijkheid. Houd je website up-to-date en vul regelmatig aan met content.

Homepage scan

Liever eerst een Homepagescan tijdens een 1:1 sessie van 30 minuten? Dat kan natuurlijk ook. Tijdens deze call vertel ik je op welke punten jij jouw homepage kunt verbeteren. Hierbij ga ik kijken naar de opbouw & structuur, teksten, afbeeldingen en SEO techniek. Zo kun jij direct aan de slag om jouw homepage te verbeteren en helemaal ‘SEO proof’ te maken. Bovendien kun je veel tips toepassen op je hele website. Waar wacht je nog op. Yes, let’s go!

Tekstschrijver Harderwijk interieur

Pakketten websitescan

ByScan & Advies

4x 1:1 strategiesessies van 60 min.
299 max. 5 pagina's
  • Tijdens deze vier strategiesessies gaan we samen aan de slag om jouw website te verbeteren op vindbaarheid (SEO-techniek), gebruiksvriendelijkheid en teksten. Zo heb jij na deze sessies een sterke website die vindbaar is en jouw bezoeker omzet naar klanten.
    Inclusief zoekwoordenonderzoek.
  • Wil je liever alles nalezen in een uitgebreid rapport met een concreet stappenplan? Dat is ook mogelijk. Dit kost € 99 (excl. BTW) extra.

Homepage scan

Zoomsessie 30 minuten
27
  • Samen gaan we tijdens door jouw homepage en kijken we naar de gebruiksvriendelijkheid, teksten en SEO techniek. Je krijgt praktische tips zodat jij deze direct kan toepassen om jouw homepage te verbeteren.
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl