Webteksten
schrijven

Schrijven van teksten die jouw ideale klant
aanspreken én zorgen voor meer
vindbaarheid in Google? Laat mij je helpen!
webteksten schrijven

Je weet wel wat je wilt zeggen, maar schrijven?

Je vindt het lastig om zelf teksten te schrijven voor je website. En dan heb ik het nog helemaal niet over de grammatica, zinsopbouw of leesbaarheid. Ben je er klaar mee om al je energie in teksten te steken terwijl je er helemaal niet goed in bent? Dan doe ik dat voor je!

Vlotte en lekker leesbare teksten die de aandacht vasthouden, jouw lezer overtuigen en aanzetten tot actie. Bij het schrijven van de teksten houd ik rekening met de vluchtigheid en het ongeduld van je lezer. Want, ja… je hebt 3 seconden om je bezoeker te overtuigen. Anders zijn ze weer weg.

Voordat ik ga schrijven wil ik alles van je weten! Eerst ga ik jou het hemd van het lijf vragen. Over jouw verhaal, je doelgroep, doelstellingen en je aanbod. Tot slot is het belangrijk welke ’tone of voice’ we gaan toepassen op je webteksten.

Webteksten schrijf je voor je klant. Waar lopen je klanten tegenaan? Wat zijn hun pijnpunten? En welke vragen stellen ze? Samen gaan we dit in kaart brengen.

Ik schrijf niet alleen teksten ik zorg ook dat jouw website 'SEO proof' is.

Je wilt dat je website gevonden wordt in de zoekmachines. Ook daar gaan we mee aan de slag. Ik doe een zoekwoordenonderzoek en pas de SEO techniek toe (o.a. headers, meta en title tag, links en alt tags).

Schrijf ik SEO teksten? Ja en nee.

Ik schrijf niet voor Google, maar houd er wel rekening mee. Ik doe altijd een zoekwoordenonderzoek waarbij ik uitga van de vraag van de klant, want daar schrijf je voor. Google zet steeds meer in op kwalitatieve en relevante content. Puur voor SEO schrijven is ook echt niet meer van deze tijd.

Wil jij samen aan de slag om alles uit jouw teksten halen?

Zelf tekst schrijven en door mij laten checken? Dat kan natuurlijk ook!

Heb jij zelf genoeg inspiratie om te schrijven maar ben je onzeker over de grammatica, spelling of leesbaarheid? Lopen de zinnen wel lekker? Is het duidelijk voor je doelgroep? Laat je tekst door mij checken zodat jij vol zelfvertrouwen je webpagina, blog of E-book online zet. Ik redigeer niet alleen. Ik denk ook graag met je mee. Mis ik informatie en kan je bepaalde begrippen beter iets meer uitleggen. Sluit de tekst ook aan bij je doelgroep. Net dat beetje extra. Als communicatieprofessional weet ik hoe je met teksten klanten kunt aantrekken. Goede teksten verkopen. Zo simpel is het.

Haal alles uit je teksten om jouw klant te verleiden!

Je wilt een website die nieuwe klanten trekt met teksten die staan als een huis om jouw bezoeker te verleiden. Wil je hier zelf mee aan de slag? Start met de basis: jouw homepage! Ik ga jou leren om in 5 stappen een ijzersterke homepage neer te zetten.

Na het downloaden van mijn E-book heb jij jouw homepage staan EN krijg je nog leuke en waardevolle tips per mail!

Jouw website teksten laten schrijven?

Jouw website is je belangrijkste marketingkanaal. Alles wat je online doet van social media tot marketingmails linken naar je website. Ik kan je helpen met het neerzetten van een sterke website die helemaal ‘SEO proof’ is en daarmee vindbaar in Google. We starten met een zoekwoordenonderzoek, brengen de concurrenten in kaart en bepalen de doelgroep. Daarna geven we structuur aan je website, ga ik de webteksten schrijven en bepalen we direct de onderwerpen voor het schrijven van blogs. Interessant? Bekijk hieronder mijn pakketten. 

Wil je eerst even kennismaken? Plan dan een GRATIS call in rechtstreeks in mijn agenda. 

Webteksten schrijven ByNolten

Webdesign en teksten? Ja hoor dat regel ik voor je

Ben je voor jezelf gestart en heb je een nieuwe website nodig of is je huidige website toe aan een update? Ik schrijf teksten maar ik werk ook nauw samen met een aantal Technische VA’s die hele mooie en gebruiksvriendelijke websites bouwen. Vind jij het prettig om alles bij één partij neer te leggen? Ik kan je het hele plaatje aanbieden! Een nieuwe website die past bij jouw wensen en eisen inclusief alle teksten en helemaal ‘SEO proof’ ingericht. Hoe fijn is dat?! Neem contact met mij op voor meer informatie.

Pakketten webteksten schrijven

ByDesign

Webdesign & (SEO) webteksten
1749 max. 5 pagina's
  • Nog geen website? Geen nood. Ik kan je het hele plaatje aanbieden! Een gebruiksvriendelijke website die past bij jouw wensen en branding inclusief alle teksten en helemaal ‘SEO proof’ ingericht.
  • Zo start jij met een website die vindbaar is in de zoekmachines en van jouw bezoeker een klant maakt.

ByContent

Schrijven (SEO) webteksten
650 max. 5 pagina's
  • Webteksten nodig voor jouw website? Dat gaan we regelen. Ik schrijf teksten die de aandacht trekken, verleiden en aanzetten tot actie! Én zorgen voor meer vindbaarheid in Google.
  • Samen aan de slag om een ijzersterke website neer te zetten? Goede teksten verkopen. Zo simpel is het.

ByBlog

(SEO) Blogs schrijven
175 400-500 woorden
  • Jij bent de expert in jouw vakgebied. Laat dit zien met blogs! Geen inspiratie of lukt het je niet om regelmatig blogs te schrijven. Ik help je graag! Samen sparren we over onderwerpen en ik schrijf jouw blog, helemaal ‘SEO-proof’.
  • Neem je minimaal 5 blogs af, dan betaal je € 150 per blog.
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl