Webteksten
schrijven

Schrijven van teksten die jouw ideale klant
aanspreekt én zorgen voor meer
vindbaarheid in Google? Laat mij je helpen!
webteksten schrijven

Je weet wel wat je wilt zeggen, maar schrijven?

Je vindt het lastig om zelf teksten te schrijven voor je website. En dan heb ik het nog helemaal niet over de grammatica, zinsopbouw of leesbaarheid. Ben je er klaar mee om al je energie in teksten te steken terwijl je er helemaal niet goed in bent? Dan doe ik dat voor je!

Vlotte en lekker leesbare teksten die de aandacht vasthouden, jouw lezer overtuigt en aanzet tot actie. Bij het schrijven van de teksten houd ik rekening met de vluchtigheid en ongeduldigheid van je lezer. Want, ja… je hebt 3 seconden om je bezoeker te overtuigen. Anders zijn ze weer weg.

Voordat ik ga schrijven wil ik alles van je weten! Eerst ga ik jou het hemd van je lijf vragen. Jouw verhaal, doelgroep, doelstellingen en je aanbod. Tot slot is het belangrijk welke tone of voice we gaan toepassen op je webteksten.

Webteksten schrijf je voor je voor je klant. Waar lopen je klanten tegenaan, wat zijn hun pijnpunten en welke vragen stellen ze. Samen gaan we dit in kaart brengen.

Het blijft niet alleen bij webteksten schrijven

Met alleen het schrijven van teksten ben je er niet. Het hele plaatje moet kloppen. Ik help je daarom met je hele website. Denk aan je menustructuur en opbouw.

Bovendien wil je natuurlijk dat je website gevonden wordt in de zoekmachines. Ook daar gaan we mee aan de slag. Ik doe een zoekwoordenonderzoek en pas de SEO techniek toe (o.a. headers, meta en title tag, links en alt tags).

Schrijf ik SEO teksten? Ja en nee.

Ik schrijf niet voor Google, maar houd er wel rekening mee. Ik doe altijd een zoekwoordenonderzoek waarbij ik uitga van de vraag van de klant, want daar schrijf je voor. Google zet steeds meer in op kwalitatieve en relevante content. Puur voor SEO schrijven is ook echt niet meer van deze tijd.

Wil jij samen aan de slag om meer uit jouw teksten halen?

Haal alles uit je teksten om jouw klant te verleiden!

Je wilt een website die nieuwe klanten trekt met teksten die staan als een huis om jouw bezoeker te verleiden. We starten met de basis: de homepage! Ik ga jou leren om in 5 stappen een ijzersterke homepage neer te zetten.

Na het downloaden van mijn E-book heb jij jouw homepage staan EN krijg je nog leuke en waardevolle tips per mail!

Hulp nodig met teksten voor jouw website?

Jouw website is je belangrijkste marketingkanaal. Alles wat je online doet van social media tot marketingmails linken naar je website. Ik kan je helpen met het neerzetten van een sterke website die helemaal ‘SEO proof’ is en daarmee vindbaar in Google. We starten met een zoekwoordenonderzoek, brengen de concurrenten in kaart en bepalen de doelgroep. Daarna geven we structuur aan je website, ga ik de webteksten schrijven en/of aanpassen en bepalen we direct de onderwerpen voor het schrijven van blogs. Interessant? Neem contact met mij op!

Webteksten schrijven ByNolten
Get in touch

Renate Wemes
Landweg 18
3841 GH Harderwijk
Tel. 06 – 46 33 23 96
renate@bynolten.nl